KUN 3 LEILIGHETER IGJEN I HUS A!
Innflyttingsklare 3–roms leiligheter på 74 m² med private uteplasser, solrike takterrasser og dobbel parkeringsplass.
INNFLYTTINGEN HAR STARTET
SALGSSTART
Bygging igangsatt
27.02.2019
BYGGESTART
Mai–august 2021
INNFLYTTING
105 SPLITTER NYE, VARIERTE LEILIGHETER
I hus A finner du gjennomgående lyse leiligheter med lys eikeparkett og vannbåren gulvvarme. Med et tidsriktig kjøkken og integrerte hvitevarer, er det få ting som gjenstår for et behagelig hjem. Ta med deg kaffekoppen ut på din egne balkong eller markterrasse, og nyt sola hele dagen. Alle leilighetene får egen sportsbod og mulighet for parkeringsplass i garasjeanlegget under eiendommen.

Fra den store felles takterrassen har du flott utsikt. Her kan du slappe av med en bok etter arbeid eller samles for et sosialt treff for å nyte solnedgang og utsikt.
Vakkert når solen står opp og magisk når alle stjernene er tent.
3 ledige leiligheter
3–roms på 74 m²
Priser fra 4 830 000 kr
Når du kjøper bolig i Tunkvartalet vil 50 % av kjøpesummen finansieres med lån som har hele 50 års løpetid og 20 års avdragsfrihet! Renten er pt. 1,7 %. Borettslaget har også etablert en in-ordning som gjør at du kan nedbetale lånet når det passer deg.

Nærhet til deg som kjøper er viktig for oss. Derfor vil din bolig bli driftet og forvaltet av Usbl Romerike med ansatte som bor og lever i området, og har dermed god lokal kunnskap.
ET GODT BOMILJØ MED LAVE BOKOSTNADER
Fra Tunkvartalet får du gangavstand til nesten alt du måtte trenge. Lørenskog Storsenter har det meste av butikker, kafeer og servicetilbud. Treningssentre, skoler, barnehager ligger rett rundt hjørnet og ikke minst finnes det et flott turterreng. Er du interessert i kultur finnes Lørenskog Hus hvor du har alt fra kino, bibliotek, teater og konserter.

Fra Lørenskog bussterminal går det direkteruter mot både Oslo S og Lillestrøm hvert tiende minutt.
ALT DU TRENGER I UMIDDELBAR NÆRHET
Er du interessert i Tunkvartalet?
Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så holder vi deg oppdatert på utvikling av Tunkvartalet!
Megler, DNB Eiendom
BENTE STUBBERUD
Vil du besøke vårt visningssenter?
Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for å avtale tid på salgskontoret for en hyggelig boligprat. Der kan vi sammen finne frem til den rette leiligheten for akkurat deg.

Visningssenteret har åpent mandager kl. 18–19. Ta kontakt med meg for å melde deg på.

Ønsker du å avtale visning en annen dag, finner vi en løsning. Av smittevernhensyn gjennomføres visningen individuelt.